2013 m. sausio 24 d., ketvirtadienis

Kalbos kursai greitai

Ar žinote, kad tradiciniai užsienio kalbų kursai ir mokymosi metodai iš tiesų yra visai neefektyvūs, nes leidžia išmokti laisvai kalbėti bet kokia užsienio kalba tik po keleto ar net keliolikos metų?

Tačiau gera žinia yra ta, kad jau atrastas būdas greičiausiai pasaulyje mokytis užsienio kalbos! Ir netrukus mes Jus su juo supažindinsime.


3 svarbiausios problemos mokantis užsienio kalbos:

  •     Mokydamiesi užsienio kalbos mokyklose, tradiciniuose užsienio kalbų kursuose išmokstame vos po keletą žodžių per valandą. Tačiau jau kitą dieną dalį jų pamirštame.
  •    Mokydamiesi gramatikos, turime žinoti šimtus taisyklių su tūkstančiais išimčių, kurios taip apkrauna mūsų smegenis, ir galiausiai tampa sunku prisiminti ir dar sunkiau pritaikyti praktikoje.
  •     Paradoksas, tačiau mus moko bendrinės taisyklingos užsienio kalbos, tačiau kai susitinkame su ta kalba kalbančiu užsieniečiu, pasijaučiame taip, lyg jo kalbą girdėtume pirmą kartą gyvenime!

Gera žinia, kad jau yra sukurtas, greito ir efektyvaus užsienio kalbų mokymosi metodas “Kolibrio metodas”. Plačiau apie jį kalbos kursai (du nemokami video).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą